Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie treft zwaargewonde tiener aan op Floriadeterrein

Geplaatst opzaterdag 26 juni 2021 - 11:17

Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaargewonde 16-jarige jongen aangetroffen op het Floriadeterrein in Venlo.

Dat meldt de politie zaterdagochtend. Midden in de nacht, rond 3:45 uur, werd de jongeman gevonden.

Ziekenhuis
Een ambulance is met spoed uitgereden naar de Sint Jansweg. Ook landde er een traumahelikopter. De tiener moest worden gereanimeerd en is uiteindelijk met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek
Volgens een politiewoordvoerder is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. "De politie gaat nu onderzoek doen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen