Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont camerabeelden van vermiste Flynn Posthumus

Geplaatst opdonderdag 9 januari 2020 - 18:53

De politie in Noord-Brabant gaat maandagavond camerabeelden tonen van Flynn Posthumus op nieuwjaarsnacht. De 24-jarige Heerlenaar verdween 1 januari spoorloos in Helmond.

Omroep Brabant meldt dat in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant drie plekken in Helmond in beeld komen.

Camerabeelden
"Van twee locaties weten we zeker dat hij het is", vertelt Madelon Janssen van de politie. Ook komen foto's aan bod van een ING-pinautomaat. "Die foto's zijn niet zo duidelijk. We hopen dat iemand ons kan vertellen of het inderdaad Flynn is." Verder zal de politie op een plattegrond de route uitstippelen die Flynn vermoedelijk heeft gelopen.

Zendmast
De Heerlenaar is voor het laatst gezien bij Appie's Bar in Helmond. Daar was hij op stap met een vriend. Rond 4:30 uur is Flynn alleen vertrokken. Hij zou naar het huis van een vriend gaan in Helmond maar kwam daar nooit aan. Uit onderzoek blijkt dat zijn telefoon na zijn vertrek uit het café nog contact heeft gemaakt met een zendmast in het centrum van Helmond.

Lees ook: Zoektocht Flynn gaat na aanwijzing speurhond door in water

Een flyeractie van zijn vrienden en een zoektocht met speurhonden in de stad leverden tot nu toe niets op. De familie van Flynn hoopt dat de camerabeelden nieuwe sporen opleveren.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen