Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont camerabeelden van vermiste Flynn Posthumus

Geplaatst opdonderdag 9 januari 2020 - 18:53

De politie in Noord-Brabant gaat maandagavond camerabeelden tonen van Flynn Posthumus op nieuwjaarsnacht. De 24-jarige Heerlenaar verdween 1 januari spoorloos in Helmond.

Omroep Brabant meldt dat in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant drie plekken in Helmond in beeld komen.

Camerabeelden
"Van twee locaties weten we zeker dat hij het is", vertelt Madelon Janssen van de politie. Ook komen foto's aan bod van een ING-pinautomaat. "Die foto's zijn niet zo duidelijk. We hopen dat iemand ons kan vertellen of het inderdaad Flynn is." Verder zal de politie op een plattegrond de route uitstippelen die Flynn vermoedelijk heeft gelopen.

Zendmast
De Heerlenaar is voor het laatst gezien bij Appie's Bar in Helmond. Daar was hij op stap met een vriend. Rond 4:30 uur is Flynn alleen vertrokken. Hij zou naar het huis van een vriend gaan in Helmond maar kwam daar nooit aan. Uit onderzoek blijkt dat zijn telefoon na zijn vertrek uit het café nog contact heeft gemaakt met een zendmast in het centrum van Helmond.

Lees ook: Zoektocht Flynn gaat na aanwijzing speurhond door in water

Een flyeractie van zijn vrienden en een zoektocht met speurhonden in de stad leverden tot nu toe niets op. De familie van Flynn hoopt dat de camerabeelden nieuwe sporen opleveren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen