Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont bewakingsbeelden van overval boekwinkel

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 10:22

De politie heeft drie weken na de gewapende overval op een boekwinkel op het treinstation van Heerlen bewakingsbeelden vrijgegeven.

De overvaller, die nog steeds spoorloos is, sloeg woensdag 14 februari rond 15:15 uur uur toe in leeswinkel Ako.

Lees ook: Gewapende overval op boekwinkel station Heerlen

Richting perron
Hij bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep in de kassa. De verdachte ging er met een onbekend geldbedrag vandoor richting het perron. Niemand raakte gewond. Tijdens de overval waren een aantal klanten in de winkel.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte na de overval de stoptrein in de richting van Maastricht Randwyck heeft gepakt. De recherche vraagt zich af waar de man is uitgestapt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen