Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont bewakingsbeelden van overval boekwinkel

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 10:22

De politie heeft drie weken na de gewapende overval op een boekwinkel op het treinstation van Heerlen bewakingsbeelden vrijgegeven.

De overvaller, die nog steeds spoorloos is, sloeg woensdag 14 februari rond 15:15 uur uur toe in leeswinkel Ako.

Lees ook: Gewapende overval op boekwinkel station Heerlen

Richting perron
Hij bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep in de kassa. De verdachte ging er met een onbekend geldbedrag vandoor richting het perron. Niemand raakte gewond. Tijdens de overval waren een aantal klanten in de winkel.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte na de overval de stoptrein in de richting van Maastricht Randwyck heeft gepakt. De recherche vraagt zich af waar de man is uitgestapt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen