Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont bewakingsbeelden van overval boekwinkel

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 10:22

De politie heeft drie weken na de gewapende overval op een boekwinkel op het treinstation van Heerlen bewakingsbeelden vrijgegeven.

De overvaller, die nog steeds spoorloos is, sloeg woensdag 14 februari rond 15:15 uur uur toe in leeswinkel Ako.

Lees ook: Gewapende overval op boekwinkel station Heerlen

Richting perron
Hij bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep in de kassa. De verdachte ging er met een onbekend geldbedrag vandoor richting het perron. Niemand raakte gewond. Tijdens de overval waren een aantal klanten in de winkel.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte na de overval de stoptrein in de richting van Maastricht Randwyck heeft gepakt. De recherche vraagt zich af waar de man is uitgestapt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen