Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont bewakingsbeelden van overval boekwinkel

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 10:22

De politie heeft drie weken na de gewapende overval op een boekwinkel op het treinstation van Heerlen bewakingsbeelden vrijgegeven.

De overvaller, die nog steeds spoorloos is, sloeg woensdag 14 februari rond 15:15 uur uur toe in leeswinkel Ako.

Lees ook: Gewapende overval op boekwinkel station Heerlen

Richting perron
Hij bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep in de kassa. De verdachte ging er met een onbekend geldbedrag vandoor richting het perron. Niemand raakte gewond. Tijdens de overval waren een aantal klanten in de winkel.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte na de overval de stoptrein in de richting van Maastricht Randwyck heeft gepakt. De recherche vraagt zich af waar de man is uitgestapt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen