Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont beelden straatroof op ouder echtpaar

Geplaatst opmaandag 17 september 2018 - 14:03

De politie hoopt met het verspreiden van camerabeelden een doorbraak te forceren in het onderzoek naar een overval op een bejaard echtpaar in Landgraaf.

Het stel van 82 en 83 jaar werd op 26 augustus in Landgraaf overvallen. Dat gebeurde toen ze naar de kerk aan de Wilhelminastraat liepen voor de zondagsmis.

Tas
Het echtpaar had de auto net geparkeerd en wilde de straat oversteken toen een jongeman op een fiets de tas van de 82-jarige vrouw van haar schouder griste. De vrouw schrok zich kapot, maar raakte niet gewond. Ook de man bleef ongedeerd.

Bewakingsbeelden
De politie heeft direct na de straatroof naar de verdachte gezocht in de omgeving, maar hem niet kunnen aanhouden. Ook camerabeelden hebben nog niet naar de identiteit van de dader kunnen leiden. Daarom heeft de recherche foto’s en
bewakingsbeelden vrijgegeven.

Rode schoenen
Het zou gaan om een
donkergetinte jongen tussen de 15 en 20 jaar oud. Hij heeft een smal postuur en droeg een donkerkleurige jas, beige broek, zwarte pet en opvallende rode schoenen. Hij fietste op een blauw/grijskleurige herenfiets.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV