Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie toont beelden ramkrakende sigarettenrovers

Geplaatst opdonderdag 26 januari 2017 - 11:58

De politie heeft beelden vrijgegeven van de verdachten die tot vier keer toe door een ramkraak sigaretten roofden in supermarkten in Panningen.

De inbrekers sloegen toe op 28 november vorig jaar bij de Jan Linders in Panningen, op woensdag 30 november bij de Albert Heijn in Panningen en op dinsdag 13 december vorig jaar opnieuw bij de Jan Linders.

Afgelopen zondagnacht sloegen inbrekers opnieuw toe bij de Albert Heijn in Panningen. Hiervan zijn nog geen beelden vrijgegeven.

De werkwijze van de sigarettendieven is telkens hetzelfde: met fors geweld wordt de toegang van de supermarkt geforceerd en met een vuilniszak vol rookwaar verlaten ze de zaak.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tabak buitgemaakt bij ramkraak in Panningen
Tabakdieven slaan voor tweede keer toe bij supermarkt
Gewapende man overvalt Albert Heijn in Panningen
Man uit Panningen aangehouden voor steekpartij
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen