Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie te huur in de Westelijke Mijnstreek

Geplaatst opdonderdag 21 maart 2019 - 9:50

Onder het motto 'samen aan de slag in de wijk' konden buurtbewoners uit de Westelijke Mijnstreek woensdag politie inhuren.

Politie Basisteam Westelijke Mijnstreek laat op Facebook weten erg enthousiast te zijn over het verloop van de actie.

Meldingen
De politie ontving 30 meldingen in totaal. Hiervan zijn 19 meldingen in behandeling genomen. Dit betrof snelheidsmetingen, fout parkeren rondom basisscholen en in woonwijken, overlast van loslopende honden en hondenpoep. Dit was allemaal live te volgen via social media.

Bekeuringen
14 bekeuringen voor verschillende zaken waren het resultaat van de actie. Verder zijn meldingen van afvaldumping doorgegeven aan de gemeenten. Ook zijn er controles uitgevoerd bij hotels waar gastarbeiders verbleven.

Sollicitatie
Misschien wel het meest ludieke verzoek van de dag was voor een lift door de politie naar een sollicitatiegesprek. Bij wijze van uitzondering werd hier gehoor aan gegeven.

Vervolg
Door het grote enthousiasme over de actie en de meldingen, hoopt de politie vaker dit soort acties te organiseren.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen