Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie tast nog in het duister bij brand coronateststraat

Geplaatst opvrijdag 18 december 2020 - 10:33

Het onderzoek naar de brandstichting bij de coronateststraat in Urmond heeft nog niks opgeleverd.

In de nacht van dinsdag op woensdag stond de rolpoort van de teststraat een tijd in brand.

Lees ook: Politie vermoedt brandstichting bij coronateststraat Urmond

Onduidelijke bewakingsbeelden
Op camerabeelden is rond 01:45 uur een flits te zien bij de poort, waarvan de politie vermoedt dat dit de brand is geweest. “Voor de rest is er niet veel te zien op de bewakingsbeelden. Deze zijn onduidelijk, want het was natuurlijk donker. Dit maakt het onderzoek een stuk lastiger”, vertelt politiewoordvoerder Michiel Maes vrijdagochtend.

Ooggetuigen
“We zijn daarom echt afhankelijk van mensen die mogelijk iets gezien hebben”, vervolgt Maes. De politie heeft nog geen waardevolle tips ontvangen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen