Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie tast nog in het duister bij brand coronateststraat

Geplaatst opvrijdag 18 december 2020 - 10:33

Het onderzoek naar de brandstichting bij de coronateststraat in Urmond heeft nog niks opgeleverd.

In de nacht van dinsdag op woensdag stond de rolpoort van de teststraat een tijd in brand.

Lees ook: Politie vermoedt brandstichting bij coronateststraat Urmond

Onduidelijke bewakingsbeelden
Op camerabeelden is rond 01:45 uur een flits te zien bij de poort, waarvan de politie vermoedt dat dit de brand is geweest. “Voor de rest is er niet veel te zien op de bewakingsbeelden. Deze zijn onduidelijk, want het was natuurlijk donker. Dit maakt het onderzoek een stuk lastiger”, vertelt politiewoordvoerder Michiel Maes vrijdagochtend.

Ooggetuigen
“We zijn daarom echt afhankelijk van mensen die mogelijk iets gezien hebben”, vervolgt Maes. De politie heeft nog geen waardevolle tips ontvangen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen