Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie start opnieuw zoekactie naar vermiste bejaarde

Geplaatst opwoensdag 17 april 2019 - 14:23

De politie is opnieuw een zoekactie gestart naar de 77-jarige Maastrichtenaar. Hij wordt sinds 1 april vermist.

De politie doet ook een oproep voor tips in een bericht op de website.

Lees ook: Politie zoekt met boot naar vermiste Maastrichtenaar

Zoektocht
Afgelopen week hebben vrijwilligers van het Veteranen Search Team onder leiding van de politie gezocht naar de vermiste Cornelis van der Jagt. Dit gebeurde in de buurt van zijn woning. Ook heeft de politie toen een zoektocht gestart naast de oevers van de Maas. Woensdag werd er opnieuw een boot ingezet om naar de man te zoeken op het water.

Diverse meldingen
Op camerabeelden die de politie heeft bekeken, blijkt dat de man op 1 april met een rollator zijn woning aan de Via Regia rond 19:45 uur heeft verlaten. Hierna heeft de politie nog diverse meldingen over de vermiste man ontvangen. De politie controleert de tips aan de hand van camerabeelden.

De politiediensten van onze buurlanden zijn op de hoogte van de vermissing. Ook deze kijken uit naar de bejaarde man in de nabije omgeving over de grens.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen