Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie slingert mensen op de bon na klachtenregen

Geplaatst opdonderdag 7 juni 2018 - 11:49

Na klachten van inwoners van Valkenburg over misdragingen in het plaatselijke verkeer heeft de politie op verschillende plekken controles gehouden.

Meerdere bewoners hadden bij de wijkagent geklaagd, en volgens de politie bleek dit terecht.

Bekeurd
Dertien brom- en snorfietsen werden bekeurd, of aangemeld voor een herkeuring omdat het voertuig was opgevoerd. Elf snelheidsduivels ontvingen een boete en twee mensen werden bekeurd voor rijden zonder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Er werden ook boetes uitgedeeld vanwege rijden zonder gordel, het negeren van een doorgetrokken streep en niet handsfree bellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen