Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie slaat slag op Limburgse wegen: zes arrestaties

Geplaatst opdinsdag 4 september 2018 - 17:08

De politie heeft afgelopen weken een flinke slag geslagen bij verschillende verkeerscontroles.

In totaal werden zes mensen opgepakt bij drie verschillende acties, zo heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Alarmpistool
De recentste aanhoudingen zijn van afgelopen donderdag. Op de A2 bij Urmond werd toen een auto aan de kant gezet. In de wagen lagen onder meer een alarmpistool, munitie en drugs. Ook had de bestuurder geen geldig rijbewijs. Twee mannen van 35 en 29 jaar uit Sittard-Geleen werden opgepakt.

Gestolen wagen
Een week eerder werd op de A76 bij Heerlen een auto met een valse kentekenplaat gespot. De wagen bleek te zijn gestolen in Amsterdam. In de wagen zaten drie mannen (20, 23 en 35). Zij werden in de boeien geslagen.

Openstaande straf
In diezelfde week was het vaker raak in Heerlen. Op de stadsautobaan werd een wagen aan de kant gezet. De bijrijder bleek gezocht te worden omdat hij nog een celstraf moest uitzitten. De 34-jarige man uit Sittard-Geleen is direct meegenomen richting de gevangenis. Hij moet er nog 177 dagen doorbrengen.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen