Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie slaat slag op Limburgse wegen: zes arrestaties

Geplaatst opdinsdag 4 september 2018 - 17:08

De politie heeft afgelopen weken een flinke slag geslagen bij verschillende verkeerscontroles.

In totaal werden zes mensen opgepakt bij drie verschillende acties, zo heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Alarmpistool
De recentste aanhoudingen zijn van afgelopen donderdag. Op de A2 bij Urmond werd toen een auto aan de kant gezet. In de wagen lagen onder meer een alarmpistool, munitie en drugs. Ook had de bestuurder geen geldig rijbewijs. Twee mannen van 35 en 29 jaar uit Sittard-Geleen werden opgepakt.

Gestolen wagen
Een week eerder werd op de A76 bij Heerlen een auto met een valse kentekenplaat gespot. De wagen bleek te zijn gestolen in Amsterdam. In de wagen zaten drie mannen (20, 23 en 35). Zij werden in de boeien geslagen.

Openstaande straf
In diezelfde week was het vaker raak in Heerlen. Op de stadsautobaan werd een wagen aan de kant gezet. De bijrijder bleek gezocht te worden omdat hij nog een celstraf moest uitzitten. De 34-jarige man uit Sittard-Geleen is direct meegenomen richting de gevangenis. Hij moet er nog 177 dagen doorbrengen.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen