Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie schrikt van Frans busje in Sevenum

Geplaatst opzaterdag 27 september 2014 - 12:54

De politie Horst deed vrijdag op Twitter een oproep. Ze waren op zoek naar twee mannen met een witte bestelbus die 'weinig goeds in de zin' hadden.

De politie vroeg mensen die het witte bestelbusje met Frans kenteken hadden gezien in het buitengebied tussen Sevenum en Kronenberg, om zich vooral te melden bij de politie.

Een dag later blijken de mannen met weinig goeds in de zin, ineens toch minder gevaarlijk. Op Twitter meldt de politie dat er 'niks aan de hand' is. De bus met het Franse kenteken blijkt van een Sevenumse man die deels in Frankrijk woont. Loos alarm derhalve.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kinderopvangorganisaties Horst aan de Maas samen
Bemiddeling tussen kerkbesturen in Horst en Sevenum
Boer en Toverland akkoord over vuurwerk boven park
Melkveehouder klaagt over vuurwerkshow van Toverland
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen