Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie schrikt van Frans busje in Sevenum

Geplaatst opzaterdag 27 september 2014 - 12:54

De politie Horst deed vrijdag op Twitter een oproep. Ze waren op zoek naar twee mannen met een witte bestelbus die 'weinig goeds in de zin' hadden.

De politie vroeg mensen die het witte bestelbusje met Frans kenteken hadden gezien in het buitengebied tussen Sevenum en Kronenberg, om zich vooral te melden bij de politie.

Een dag later blijken de mannen met weinig goeds in de zin, ineens toch minder gevaarlijk. Op Twitter meldt de politie dat er 'niks aan de hand' is. De bus met het Franse kenteken blijkt van een Sevenumse man die deels in Frankrijk woont. Loos alarm derhalve.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kinderopvangorganisaties Horst aan de Maas samen
Bemiddeling tussen kerkbesturen in Horst en Sevenum
Boer en Toverland akkoord over vuurwerk boven park
Melkveehouder klaagt over vuurwerkshow van Toverland
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen