Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie schiet bij arrestatie verdachte persoon

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 12:23

In Heerlen heeft de politie woensdagmiddag geschoten bij de arrestatie van een verdachte persoon. Het ging om een waarschuwingsschot. Eerder op de middag werd er een zoektocht gestart, omdat diezelfde persoon mogelijk een vuurwapen op zak had.

Even na 12:15 uur kwam er een melding binnen van een schietincident op de Varenbeukerweg. De verdachte werd aangehouden in een park in die omgeving.

Vuurwapen
Volgens de politie zijn er geen schoten gelost door de verdachte. Wel is er iemand gezien die mogelijk een vuurwapen bij zich heeft.

Vanwege een uitgebreid onderzoek heeft de politie een groot deel van de omgeving afgezet. De politie heeft een auto in beslag genomen.

Video: L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen