Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie schiet bij aanhouding zweefvliegveld Venlo

Geplaatst opdinsdag 25 september 2018 - 11:27

De politie heeft geschoten tijdens de aanhouding van een verdachte na een overval in Blerick.

Bij de beroving op de Venrayseweg werd dinsdagochtend een bedrijfsauto meegenomen. De politie zag de wagen even later op het terrein van de zweefvliegclub in Venlo.

Op de banden
De verdachte probeerde er met de wagen vandoor te gaan. Daarop werden door de politie waarschuwingsschoten gelost. Ook werd gericht geschoten op de banden van de bus om te voorkomen dat deze kon wegrijden.

Lees ook: Snelle aanhouding na overval op huis in Blerick

Politiehelikopter
De politie wist de verdachte, een 52-jarige man uit Venlo, op te pakken. Hij wordt verhoord. De politie is nog op zoek naar een Audi die bij de overval werd gebruikt. Tijdens de zoekactie naar deze auto is onder meer een politiehelikopter ingezet.

Video: Track '88

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen