Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie schakelt hulp Brightlands in voor boevenjacht

Geplaatst opwoensdag 4 april 2018 - 19:45

De politie in Limburg gaat samen met Brightlands Smart Services Campus in Heerlen kijken naar innovatieve manieren om politiewerk te doen.

Vanaf donderdag werken er politiemedewerkers op de campus.

Broedplaats Brightlands
De politie ziet Brightlands als 'broedplaats om te experimenteren'. "De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en hebben ontegenzeggelijk invloed op het politiewerk. De informatieorganisatie van de politie wil graag de handen ineenslaan met derden die beschikken over kennis en denkkracht en die innovatieve ontwikkelingen een warm hart toedragen", zegt Ernest Venema, hoofd Informatie Organisatie van de Limburgse politie.

Effect bewezen
Ook op de Heerlense campus heerst enthousiasme. "Ik ben ervan overtuigd dat we veel voor elkaar kunnen betekenen. Onze manier van sámen aan vraagstukken en uitdagingen werken heeft zijn effect al bewezen. De politie is er voor de hele samenleving en kiest nadrukkelijk voor innovatie en samenwerking om voor de veiligheid van iedereen te zorgen", vertelt Brightlands-CEO Peter Verkoulen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen