Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie rukt uit om 'steekincident' AZC Weert

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 23:06

De politie is dinsdagavond uitgerukt vanwege een steekincident bij het asielzoekerscentrum (AZC) in Weert.

De melding werd kort voor 22:30 uur gedaan.

'Geen steekpartij'
Volgens het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) was er echter geen sprake van een steekpartij. Er zou net buiten het terrein van het AZC een opstootje zijn geweest waar twee bewoners bij betrokken waren.

Volgens een woordvoerder had het niet veel om het lijf en is er niemand gewond geraakt. Niemand werd opgepakt en er hoefde ook geen ambulance aan te pas te komen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen