Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie rolt illegale tabaksfabriek op: 13 mannen opgepakt

Geplaatst opmaandag 15 november 2021 - 16:04

De politie heeft maandag een illegale tabaksfabriek in Roermond ontdekt. Hierbij zijn er dertien mensen aangehouden.

Dat meldt de politie.

Oost-Europese
De tabaksfabriek werd maandag rond 11:45 uur ontdekt in een pand aan de Albert Einsteinweg. De politie kwam de fabriek op het spoor doordat er zwarte rook uit het gebouw kwam. Een groepje mannen vluchtte van het gebouw weg. De politie zette de achtervolging in en kon een aantal van hen aanhouden. De andere verdachten werden later in de omgeving opgepakt. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om mannen met een Oost-Europese achtergrond.

Lees ook: Grote actie tegen tabaksmaffia: meerdere invallen in Limburg

Getest
De tabaksfabriek was niet in werking. Vermoedelijk werd er getest waardoor er rook ontstond. De politie is een onderzoek gestart naar de zaak. De FIOD en de Douane zijn betrokken bij het onderzoek.

Lees ook: Illegale sigarettenfabriek opgerold: 21 mannen gearresteerd

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen