Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie rolt illegale tabaksfabriek op: 13 mannen opgepakt

Geplaatst opmaandag 15 november 2021 - 16:04

De politie heeft maandag een illegale tabaksfabriek in Roermond ontdekt. Hierbij zijn er dertien mensen aangehouden.

Dat meldt de politie.

Oost-Europese
De tabaksfabriek werd maandag rond 11:45 uur ontdekt in een pand aan de Albert Einsteinweg. De politie kwam de fabriek op het spoor doordat er zwarte rook uit het gebouw kwam. Een groepje mannen vluchtte van het gebouw weg. De politie zette de achtervolging in en kon een aantal van hen aanhouden. De andere verdachten werden later in de omgeving opgepakt. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om mannen met een Oost-Europese achtergrond.

Lees ook: Grote actie tegen tabaksmaffia: meerdere invallen in Limburg

Getest
De tabaksfabriek was niet in werking. Vermoedelijk werd er getest waardoor er rook ontstond. De politie is een onderzoek gestart naar de zaak. De FIOD en de Douane zijn betrokken bij het onderzoek.

Lees ook: Illegale sigarettenfabriek opgerold: 21 mannen gearresteerd

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen