Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie rijdt auto met drugsdealers klem in Heerlen

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 17:48

De politie heeft donderdag in Heerlen een groep drugsdealers en een klant aangehouden.

Dat gebeurde door de auto waarin de dealers reden klem te rijden op de Heuvelweg.

Drugsdeals
De politie kwam de dealers op het spoor dankzij meldingen van omwonenden, die klaagden over de regelmaat waarmee in hun buurt drugsdeals plaatsvinden. Nadat onopvallende agenten een deal hadden zien gebeuren, besloten ze in te grijpen.

Drie dealers
In de klemgereden auto zaten drie dealers; een 19-jarige Heerlenaar, een man van 22 uit diezelfde plaats en een 25-jarige man uit Valkenburg. Ook de koper van de drugs werd aangehouden en bleek een bekende van de politie te zijn. Hij heeft inmiddels bekend de drugs gekocht te hebben.

Onderbroek
De 22-jarige Heerlenaar bleek tijdens fouillering op het bureau 45 partijen harddrugs in zijn onderbroek verstopt te hebben. Bij de Valkenburger thuis werd nog eens 111 gram harddrugs aangetroffen.

De Valkenburgse verdachte moet zich maandag melden voor de rechter commissaris, omdat hij een voorwaardelijke straf voor drugshandel had staan.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen