Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie rijdt auto met drugsdealers klem in Heerlen

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 17:48

De politie heeft donderdag in Heerlen een groep drugsdealers en een klant aangehouden.

Dat gebeurde door de auto waarin de dealers reden klem te rijden op de Heuvelweg.

Drugsdeals
De politie kwam de dealers op het spoor dankzij meldingen van omwonenden, die klaagden over de regelmaat waarmee in hun buurt drugsdeals plaatsvinden. Nadat onopvallende agenten een deal hadden zien gebeuren, besloten ze in te grijpen.

Drie dealers
In de klemgereden auto zaten drie dealers; een 19-jarige Heerlenaar, een man van 22 uit diezelfde plaats en een 25-jarige man uit Valkenburg. Ook de koper van de drugs werd aangehouden en bleek een bekende van de politie te zijn. Hij heeft inmiddels bekend de drugs gekocht te hebben.

Onderbroek
De 22-jarige Heerlenaar bleek tijdens fouillering op het bureau 45 partijen harddrugs in zijn onderbroek verstopt te hebben. Bij de Valkenburger thuis werd nog eens 111 gram harddrugs aangetroffen.

De Valkenburgse verdachte moet zich maandag melden voor de rechter commissaris, omdat hij een voorwaardelijke straf voor drugshandel had staan.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen