Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie rijdt auto met drugsdealers klem in Heerlen

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 17:48

De politie heeft donderdag in Heerlen een groep drugsdealers en een klant aangehouden.

Dat gebeurde door de auto waarin de dealers reden klem te rijden op de Heuvelweg.

Drugsdeals
De politie kwam de dealers op het spoor dankzij meldingen van omwonenden, die klaagden over de regelmaat waarmee in hun buurt drugsdeals plaatsvinden. Nadat onopvallende agenten een deal hadden zien gebeuren, besloten ze in te grijpen.

Drie dealers
In de klemgereden auto zaten drie dealers; een 19-jarige Heerlenaar, een man van 22 uit diezelfde plaats en een 25-jarige man uit Valkenburg. Ook de koper van de drugs werd aangehouden en bleek een bekende van de politie te zijn. Hij heeft inmiddels bekend de drugs gekocht te hebben.

Onderbroek
De 22-jarige Heerlenaar bleek tijdens fouillering op het bureau 45 partijen harddrugs in zijn onderbroek verstopt te hebben. Bij de Valkenburger thuis werd nog eens 111 gram harddrugs aangetroffen.

De Valkenburgse verdachte moet zich maandag melden voor de rechter commissaris, omdat hij een voorwaardelijke straf voor drugshandel had staan.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen