Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie Reuver is klaar met hangjongeren

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 20:17

Het geduld van de politie met hangjongeren in Reuver is op.

Na anderhalf jaar lang waarschuwen, pappen en nathouden zijn de eerste drie bekeuringen van 150 euro al uitgedeeld aan jongeren die bij In den Hof hun hangplek hebben gevonden.

Oude dame
Volgens de politie heeft met name een hoogbejaarde bewoonster van de straat veel overlast van de jeugd. Niet alleen jagen ze de oude dame angst aan, ook wordt er tegen haar muur geplast en laten de jongeren hun afval daar achter.

Omdat waarschuwen niet heeft gewerkt, hoopt de politie van Beesel-Reuver nu dat de hoge bekeuring de lokale hangjeugd inspireert om een nieuw plekje te zoeken om rond te lummelen.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hangjeugd
Politie grijpt in bij 'chillende jongeren' in Reuver
Caravan brandt uit in oude kleiwarenfabriek in Reuver
Politie vindt inbreker in schuurtje in Weert
Drie Limburgers opgepakt in groot drugsonderzoek
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen