Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie redt verwaarloosd schoothondje

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 9:34

Een verwaarloosd schoothondje in Maastricht is donderdag door de politie gered van een baasje dat zich niet om het dier bekommerde.

De vacht van de hond was helemaal verklit. Ook was de Yorki-achtige hond al een hele tijd niet uitgelaten. Het dier zit nu in de opvang om aan te sterken.

Agenten vielen donderdag binnen in de woning, waar het hondje leefde. Volgens een Facebookbericht zou de eigenares van de hond al een tijd overleden zijn, en was het dier nu toevertrouwd aan haar zoon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen