Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie redt opgesloten peuter uit hete auto

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 16:17

De politie heeft vrijdagmorgen in Elsloo een peuter uit een warme auto bevrijd.

Het kind van amper 2 jaar werd rond 10:30 uur door voorbijgangers ontdekt op Businesspark Stein. Die alarmeerden de politie.

Fikse waarschuwing
Toen agenten net bij de auto waren, verscheen niet snel daarna de moeder van de peuter. Het kind bleek al vanaf 9:00 uur alleen in de auto te zitten. De politie heeft de moeder een fikse waarschuwing gegeven, laat een woordvoerster van de politie weten. Na overleg met ambulancebroeders is de moeder geadviseerd om met haar kind ter controle naar de huisartsenpost te gaan en water te geven om te drinken. De vrouw heeft geen boete gekregen.

Instagram
De politie Westelijke Mijnstreek heeft het voorval gedeeld via Instagram. Via dat medium voegt de politie toe geen kinderen en honden in auto's achter te laten.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen