Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie redt hond uit dakgoot pand Weert

Geplaatst opvrijdag 14 mei 2021 - 16:10

Een hond heeft de politie in Weert vrijdag behoorlijk wat werk opgeleverd. De viervoeter zat vast in een dakgoot van een pand en kon er niet meer van af.

Waar het regelmatig een kat is die vastzit in een boom of op het dak, was het ditmaal in de Maaspoort een hond.

In het ootje nemen
De politie werd aangesproken dat er een hond in een dakgoot stond. De agenten dachten dat ze in de maling werden genomen, maar niets was minder waar. "We liepen naar het pand en toen bleek het werkelijkheid te zijn. Jezus, zeg", aldus de politie.

De agenten hebben het diertje uit de dakgoot gehaald en tijdelijk ondergebracht aan de Maaspoort 10. Daar kan de eigenaar zijn viervoeter ophalen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen