Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie redt hond uit bloedhete auto: 'Bewoog bijna niet'

Geplaatst opzondag 21 april 2019 - 17:04

Een hond is zondag in Nederweert-Eind in een snikhete auto achtergelaten.

De politie moest eraan te pas komen om de jack russell, die bevangen was door de hitte, te bevrijden. Dat staat op de Facebookpagina van de politie Weert-Nederweert.

40 graden
Volgens de politie zat de viervoeter al geruime tijd in het voertuig. "De hond bewoog al bijna niet meer." De temperatuur in de auto was namelijk al gestegen tot ruim 40 graden. Het baasje van het dier werd snel gevonden, waardoor er geen ruit ingetikt hoefde te worden.

De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen. Uit ervaring van de agenten gaat het achterlaten van hun huisdier in de auto minimaal 500 euro kosten.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen