Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie plukt treiteraar oude Hertenaar uit klas

Geplaatst opdinsdag 16 juni 2015 - 19:06

Een tiener die zich in Herten misdroeg tegenover een oudere man is dankzij een filmpje op Dumpert opgespoord en door agenten van school gehaald.

Lees ook: Treiterjoch Herten zegt sorry.

Hij mag zich op het politiebureau verantwoorden voor zijn misplaatste gedrag op een pleintje in Herten, waar hij samen met een aantal vrienden rondhing. De man zou de hangjeugd hebben aangesproken over geluidsoverlast. Daar was de jongen echter niet van gediend.

Giechelende omstanders
Op het filmpje is te zien hoe hij de man een duw geeft en treitert. Het tafereel werd door giechelende omstanders vastgelegd. Ook hun identiteit is bij de politie bekend.

Dumpert heeft de video inmiddels verwijderd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Treiterjoch Herten zegt sorry
Brand op scheepswerf in Herten geblust
Politie onderzoekt verband tussen branden in jachthavens
Man laat hond achter in snikhete bestelbus Herten
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen