Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie pakt inbrekers maar zoekt nog naar inbraak

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 15:29

De Roermondse politie heeft in Maasniel dan wel twee inbrekers opgepakt, maar waar die twee hun slag wilden slaan is voor de agenten nog een raadsel.

Agenten hoorden in de nacht van woensdag op donderdag glasgerinkel in de buurt van de Schapendries.

Verdenking
Kort daarna konden ze de twee mannen op die straat aanhouden op verdenking van inbraak. Maar waar de twee mannen precies zouden hebben toegeslagen, is nog een groot vraagteken. Er is nog geen aangifte gedaan, en ook een buurtonderzoek leverde nog geen plaats delict op.

Via een oproep op Facebook is de politie nu op zoek naar het adres waar de twee mannen mogelijk hun kraak hebben gezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen