Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie pakt drugshandel in Geleen aan

Geplaatst opmaandag 1 juni 2020 - 16:31

Afgelopen week zijn vier mensen uit Geleen opgepakt voor handel in drugs.

In een bericht op Facebook laat de politie maandag weten dat dat gebeurde in een actie samen met het Flexteam Zuid West Limburg.

Dealer op de motor
Donderdag werd een agent in burger aangesproken door een motorrijder met de vraag of hij drugs wilde kopen. De man werd meteen aangehouden. Hij had drie verpakkingen cocaïne bij zich en in zijn woning lagen nog zo'n acht gram cocaïne, een weegschaaltje en een flinke hoeveelheid geld.

Drugspand
Een dag later deed de politie een inval in een woning waarvan het vermoeden bestond dat er in drugs werd gehandeld. Dat vermoeden werd bevestigd toen er zowel soft- als harddrugs werden aangetroffen. Drie mensen die in de woning waren, zijn aangehouden. Een van de verdachten had een groot geldbedrag bij zich dat in beslag is genomen. Ook heeft de politie de hand gelegd op een Mercedes, een mes en een taser.

De woning wordt binnenkort waarschijnlijk gesloten verklaard voor bepaalde tijd.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen