Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie pakt drugsdealers in Heerlen na tips buurtbewoners

Geplaatst opdonderdag 8 oktober 2015 - 10:32

De politie heeft deze week meerdere drugsdealers opgepakt in Heerlen.

Dinsdag werd in de wijk Bekkerveld een zogenoemde wiettaxi onderschept.

Aangehouden
De dealer en zijn bijrijder hadden daar net aan twee jongens drugs verkocht. De twee mannen, beiden afkomstig uit Heerlen, werden aangehouden. Onderzoek wees uit dat de taxi al een jaar drugs bezorgde in Heerlen.

Heroïne en cocaïne
Woensdag was het opnieuw raak. Een 25-jarige man uit Rotterdam werd door de politie in de kraag gevat toen hij harddrugs kwam afleveren in Bekkerveld. In de auto van de drugsdealer werden 90 gram heroïne en cocaïne, meer dan duizend euro en enkele mobiele telefoons gevonden. Ook deze dealer bleek al meer dan een jaar actief in de drugshandel.

De arrestaties in Heerlen volgen na meerdere tips van buurtbewoners.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

vuurwapen, knalpatronen, politie, heerlen
Wiettaxi van de weg gehaald in Heerlen
Politie houdt drugsdealer aan in Heerlen
Drugsdealers aangehouden na gevonden drugs en geld
Drugsdealer met pistool en bolletjes heroïne opgepakt
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen