Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie pakt drugsdealers in Heerlen na tips buurtbewoners

Geplaatst opdonderdag 8 oktober 2015 - 10:32

De politie heeft deze week meerdere drugsdealers opgepakt in Heerlen.

Dinsdag werd in de wijk Bekkerveld een zogenoemde wiettaxi onderschept.

Aangehouden
De dealer en zijn bijrijder hadden daar net aan twee jongens drugs verkocht. De twee mannen, beiden afkomstig uit Heerlen, werden aangehouden. Onderzoek wees uit dat de taxi al een jaar drugs bezorgde in Heerlen.

Heroïne en cocaïne
Woensdag was het opnieuw raak. Een 25-jarige man uit Rotterdam werd door de politie in de kraag gevat toen hij harddrugs kwam afleveren in Bekkerveld. In de auto van de drugsdealer werden 90 gram heroïne en cocaïne, meer dan duizend euro en enkele mobiele telefoons gevonden. Ook deze dealer bleek al meer dan een jaar actief in de drugshandel.

De arrestaties in Heerlen volgen na meerdere tips van buurtbewoners.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

vuurwapen, knalpatronen, politie, heerlen
Wiettaxi van de weg gehaald in Heerlen
Politie houdt drugsdealer aan in Heerlen
Drugsdealers aangehouden na gevonden drugs en geld
Drugsdealer met pistool en bolletjes heroïne opgepakt
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen