Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie pakt airsoftwapen af van groepje jongeren

Geplaatst opdonderdag 9 april 2020 - 6:32

De politie heeft woensdagavond in Elsloo een airsoftwapen afgepakt van een groepje jongeren.

Degene die de melding deed, dacht dat het ging om een echt wapen.

Echt of nep
Eenmaal ter plekke rond 20:30 uur bleek dat een jongere een airsoftpistool in zijn bezit had, schrijft de politie op Facebook. De politie drukt mensen op het hart dat een airsoftwapen strafbaar is zonder vergunning. "Dit is absoluut geen speelgoed", aldus de politie. Aangezien agenten van afstand niet kunnen inschatten of het een nep of echt vuurwapen is, 'is het zomaar mogelijk dat wij ons vuurwapen op jou richten als wij jou met een degelijk wapen zien.'

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen