Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie is op zoek naar zakkenrollersduo

Geplaatst opwoensdag 14 maart 2018 - 13:46

De politie is op zoek naar twee zakkenrollers in Sittard.

Het gaat om een man en een vrouw van 28 jaar.

Grijze legging
Volgens Peter Albertoe, wijkagent van Stadbroek-Broeksittard-Schwienswei, is de man donker getint, heeft hij een flink postuur en loopt hij rond in een donkere broek met een jas met bontkraag. De vrouw is volgens de wijkagent fors, licht getint en is te herkennen aan een grijze legging, een muts en een zwarte sjaal.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen