Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie op zoek naar drie gestolen oldtimer-Porsches

Geplaatst opzondag 7 november 2021 - 15:14

Dieven hebben in de nacht van zaterdag op zondag vier klassieke Porsches gestolen in Bilzen, net over de grens bij Maastricht. Eén daarvan werd zondag in Sittard teruggevonden. De overige Porsches zijn nog spoorloos.

De politie publiceerde zondag op Twitter foto's van de gestolen auto's waarop een deel van de kentekens te zien is.

Gezien?
De drie Porsches rijden mogelijk nog in Nederland rond. De politie vraagt mensen er naar uit te kijken en als ze er eentje zien rijden 112 te bellen.

Volgens een woordvoerster van de politie is er nog niemand aangehouden voor de diefstal.

Blauwe platen
Het gaat om oldtimers, met blauwe kentekenplaten zoals die decennia geleden werden gebruikt in Nederland. Tot 1976 voerden auto's donkerblauwe kentekenplaten, in 1976 en 1977 werden die lichtblauw. Vanaf 1 januari 1978 zijn de Nederlandse kentekenplaten geel. De gestolen auto's dateren van voor 1978.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen