Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie op zoek naar beelden van rellen Fortuna-Roda

Geplaatst opmaandag 15 september 2014 - 17:58

De politie is op zoek naar beelden van de rellen tijdens en na de derby tussen Fortuna Sittard en Roda JC van afgelopen zaterdag.

Tijdens en na de wedstrijd gingen supporters op de vuist met de politie. Er werden 29 mensen aangehouden, zes Fortuna-fans zitten nog vast; twee van hen zijn minderjarig.

Foto's en filmpjes
De politie doet op dit moment onderzoek naar de ongeregeldheden. Er worden camerabeelden onderzocht en er wordt gesproken met diverse getuigen. De politie roept nu mensen die foto's of filmpjes hebben gemaakt op om deze in te sturen. Dat kan via de website van de politie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Aanhoudingen rondom derby Roda-Fortuna
Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Politie grijpt in bij rellen Roda-fans in België
MVV toch niet in beroep tegen boete na incidenten derby
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen