Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie op zoek naar beelden van rellen Fortuna-Roda

Geplaatst opmaandag 15 september 2014 - 17:58

De politie is op zoek naar beelden van de rellen tijdens en na de derby tussen Fortuna Sittard en Roda JC van afgelopen zaterdag.

Tijdens en na de wedstrijd gingen supporters op de vuist met de politie. Er werden 29 mensen aangehouden, zes Fortuna-fans zitten nog vast; twee van hen zijn minderjarig.

Foto's en filmpjes
De politie doet op dit moment onderzoek naar de ongeregeldheden. Er worden camerabeelden onderzocht en er wordt gesproken met diverse getuigen. De politie roept nu mensen die foto's of filmpjes hebben gemaakt op om deze in te sturen. Dat kan via de website van de politie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Aanhoudingen rondom derby Roda-Fortuna
Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Politie grijpt in bij rellen Roda-fans in België
MVV toch niet in beroep tegen boete na incidenten derby
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen