Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie ontruimt Griendpark opnieuw vanwege drukte

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 22:55

In het Griendpark in Maastricht was het dinsdagavond opnieuw te druk. De politie stuurde mensen weg omdat ze zich niet meer aan de anderhalvemeter-regel hielden.

De politie kwam daarvoor opnieuw met veel eenheden ter plaatse. Onder meer een terras en de naastgelegen kade werden ontruimd, meldt een correspondent ter plaatse.

Gemoedelijk
De ontruiming verliep voor zover bekend gemoedelijk. Het publiek werd vriendelijk verzocht te vertrekken. Dit heeft volgens een woordvoerder van de politie nog niet tot geweld, aanhoudingen of boetes geleid.

Vaker ontruimd
Het is niet de eerste keer dat het Griendpark in Maastricht wordt ontruimd. De afgelopen weken was de politie al vaker genoodzaakt de mensen uit het park weg te sturen. Op vrijdag 28 mei liep de ontruiming uit de hand toen een groepje zich tegen de politie keerde. Vijf mensen werden aangehouden.

Lees ook: Aanhoudingen bij ontruiming park Maastricht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen