Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie ontruimt Griendpark opnieuw vanwege drukte

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 22:55

In het Griendpark in Maastricht was het dinsdagavond opnieuw te druk. De politie stuurde mensen weg omdat ze zich niet meer aan de anderhalvemeter-regel hielden.

De politie kwam daarvoor opnieuw met veel eenheden ter plaatse. Onder meer een terras en de naastgelegen kade werden ontruimd, meldt een correspondent ter plaatse.

Gemoedelijk
De ontruiming verliep voor zover bekend gemoedelijk. Het publiek werd vriendelijk verzocht te vertrekken. Dit heeft volgens een woordvoerder van de politie nog niet tot geweld, aanhoudingen of boetes geleid.

Vaker ontruimd
Het is niet de eerste keer dat het Griendpark in Maastricht wordt ontruimd. De afgelopen weken was de politie al vaker genoodzaakt de mensen uit het park weg te sturen. Op vrijdag 28 mei liep de ontruiming uit de hand toen een groepje zich tegen de politie keerde. Vijf mensen werden aangehouden.

Lees ook: Aanhoudingen bij ontruiming park Maastricht

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen