Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie ontdekt drugslab, twee mannen slaan op de vlucht

Geplaatst opwoensdag 5 april 2017 - 17:00

De politie is woensdagmiddag op zoek naar twee verdachte mannen.

Het tweetal sloeg op de vlucht nadat de politie binnenviel bij een drugslab in een loods aan de Titus Brandsmastraat in Brunssum.

Hoogblond
Er werd een burgernet-melding uitgestuurd om uit te kijken naar twee mannen met hoogblond haar. Daarbij werd nadrukkelijk gezegd dat niemand de verdachten zelf moest benaderen. Mogelijk zijn de mannen dus gewapend.

Politiehelikopter
Inmiddels is veel politie op de been om het voortvluchtige duo op te sporen. Bij de zoekactie is ook een politiehelikopter ingezet.

Foto: Track '88

Foutje
In eerste instantie viel de politie bij de verkeerde loods binnen. Later hadden ze wel beet.

Foto: Track '88

De politie is momenteel bezig met een onderzoek bij de loods in Brunssum. Inmiddels zijn twee auto's in beslag genomen.

Drugslab
Daarnaast heeft de politie een apparaat gevonden waarmee xtc-pillen kunnen worden gemaakt. Ook werd een grote hoeveelheid drugs aangetroffen.

Van het tweetal ontbreekt vooralsnog elk spoor.

Foto: Track '88

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Vrouw aangehouden in onderzoek naar drugslab Brunssum
Elf vrouwen opgepakt bij hennepknipperij in Brunssum
Twee dieven in Hongaarse Polo op de vlucht in Bingelrade
Invallen in Limburg vanwege internationale wapenhandel
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen