Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie ontdekt drugslab in Ittervoort

Geplaatst opdinsdag 21 juli 2020 - 14:50

De politie heeft dinsdagmorgen een drugslab ontdekt in een pand in Ittervoort. In de tuin liep een leiding van tientallen meters om de productiegeuren te verdoezelen.

Het lab in een pand aan de Margarethastraat was niet in productie.

Kwik
Eerder werd de locatie wel gebruikt voor productie van drugs. Dat werd gedaan met een methode waarbij het zwaar giftige kwik wordt gebruikt. Het RIVM is naar Ittervoort gekomen om metingen te verrichten. Zo kan mogelijk achterhaald worden of de afgelopen tijd nog kwik is vrijgekomen.

Video: Fer Traugott

Drukketels
In het huis en een loods achter het huis zijn grondstoffen gevonden voor de productie van harddrugs. Verder stonden er nog drie drukketels. De politie kwam het lab op het spoor in een groter onderzoek in het land.

Er is nog niemand aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen