Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie ontdekt drie hennepkwekerijen in Leudal

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 13:40

De politie heeft drie hennepkwekerijen in Baexem, Haelen en Heythuysen opgerold. Twee plantages werden maandag ontdekt, de derde kwam woensdagochtend aan het licht.

Dat laat een politiewoordvoerder weten.

Auto's in beslag
Maandag heeft de politie in een woning aan de Napoleonsweg in Haelen henneptoppen gevonden die hier lagen te drogen. Verder stonden ruim 130 lege potten in het pand. Vermoedelijk was er net geoogst. Een persoon die aanwezig was, is aangehouden. De politie heeft verder twee auto's in beslag genomen.

Diezelfde dag hebben agenten in een woning aan de Molenveldstraat in Baexem ruim 400 wietplanten gevonden. De planten stonden verspreid over twee ruimtes. Volgens de politie zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Anonieme tip
Woensdagochtend is de politie na een anonieme tip een kijkje gaan nemen bij een woning aan de Roorveld in Heythuysen. Hier stonden 500 hennepplanten. In Heythuysen is niemand opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen