Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie onderzoekt overval op Duitsers: mogelijk geschoten

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 21:10

De politie is vrijdagavond opgeroepen voor een overval op Duitsers aan de Kemperveldweg in Tungelroy, waarbij mogelijk is geschoten.

De politie is rond 20:45 uur gealarmeerd over het mogelijke schietincident. Ter plaatse op de Kemperveldweg bleek dat er in ieder geval drie Duitsers zijn overvallen.

Onbekend geldbedrag
De verdachten zijn er volgens de politie met een nog onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Na de roof zijn ze met een grijskleurige Renault gevlucht in de richting van de Tungeler Dorpsstraat. De auto heeft vermoedelijk Belgische kentekenplaten, meldt de politie.

Afgezet
De drie Duitse slachtoffers zijn opgevangen en worden gehoord over de gebeurtenissen. De omgeving is door de politie afgezet om onderzoek te kunnen doen.

Er zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen