Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie onderzoekt mogelijke vermissing Een Huis Vol-moeder

Geplaatst opmaandag 4 oktober 2021 - 16:47

De politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke vermissing van Nadine Quaedackers, bekend van tv-programma Een Huis Vol. Quaedackers is volgens haar zoon Romano na een familiebezoek op vrijdag niet thuisgekomen. In een videobericht meldt de Heerlense moeder van twaalf kinderen juist niet vermist te zijn.

De politie kent de video. Uit privacyoverwegingen doet ze geen mededelingen over het onderzoek.

Kindergeld
Zijn moeder vertrok op vrijdag naar zijn oma, zo schrijft Romano Quaedackers (16) op zijn Facebookpagina. De zoon vermoedt dat de tv-moeder bij haar ex-vriend is, die haar onder dwang vasthoudt. Hij zou uit zijn op haar kindergeld.

De tv-moeder plaatste kort na het bericht van Romano een video op de Facebookpagina van de familie. “Ik ben niet ontvoerd, ik ben niet vermist”, vertelt de Heerlense. Volgens een emotionele Quaedackers heeft haar zoon Romano sterke verhalen lopen vertellen, waardoor zij doodsbedreigingen heeft ontvangen en niet meer naar huis durft. “Ik mis gewoon mijn kinderen, en Romano heeft alles veroorzaakt.”

Onder dwang
Zoon Romano schrijft op Facebook te vermoeden dat zijn moeder de video niet vrijwillig heeft geplaatst, maar onder druk van haar ex vriend. “Helaas ben ik geblokkeerd door haar. Wij willen haar netjes terug en thuis hebben”, reageert hij.

Het gezin Quaedackers deed afgelopen jaar mee aan televisieprogramma Een Huis Vol, over gezinnen met veel kinderen. Michel, de vader van de kinderen, overleed twee jaar geleden plots op 57-jarige leeftijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen