Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie onderzoekt mishandeling Verstappen

Geplaatst opwoensdag 27 juli 2016 - 11:54

De politie gaat verder onderzoek doen naar de aangifte van mishandeling die Frans Verstappen heeft gedaan tegen zijn zoon Jos Verstappen.

Hoewel Frans Verstappen inmiddels in alle toonaarden ontkent dat er iets zou zijn voorgevallen, bevestigt een woordvoerder van de politie dat er zondagavond aangifte is gedaan van mishandeling in een pand aan de Stationsweg in Montfort, waar de winkel van Frans Verstappen gevestigd is.

Aangifte
Deze aangifte is volgens de woordvoerder deze week ook niet ingetrokken. De politie onderzoekt de zaak en gaat met beide partijen in gesprek.

Ruzie
Een ruzie tussen Jos Verstappen en zijn vader zou zondagavond behoorlijk uit de hand zijn gelopen. Opa Verstappen heeft daar vervolgens dinsdagmiddag hoogstpersoonlijk met De Telegraaf over gesproken, maar zegt woensdag dat de mishandeling een broodje aap is. Ook ontkent hij dat hij aangifte heeft gedaan bij de politie. "Ik weet toch zeker wat ik doe! Er is niks gebeurd", tierde hij woensdagochtend op L1 Radio.

Lees ook: 'Jos Verstappen op vuist met eigen vader'

Aangifte
Bjorn Thimister, de Telegraaf-verslaggever die het artikel schreef, kijkt vreemd op van de kritiek van Frans Verstappen. "Die hebben we gisteren gesproken, die heeft precies het verhaal verteld zoals het vanmorgen in de krant staat", reageerde hij op 3FM. "We hebben hem gisteren gesproken, honderd procent."

Jos Verstappen is in het verleden wel vaker in opspraak geraakt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Frans Verstappen trekt aangifte tegen Jos in: 'Privézaak'
Jos Verstappen doet geen aangifte na familievete
Max Verstappen past stoeltje bij Red Bull Racing
Mogelijk ook aangifte tegen Verstappen na vechtpartij
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen