Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie onderzoekt beschieting donutshop in Venlo

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 11:53

Een donutshop aan de Venlose Sint Jorisstraat is vrijdagmorgen beschoten. In een ruit zitten gaten, op straat liggen kogelhulzen.

De schoten zouden tussen 3:00 en 3:30 uur zijn afgevuurd op de winkel van Royal Donuts, meldt de politie.

Om te onderzoeken wat er precies gebeurd is en om te bevestigen of er daadwerkelijk is geschoten, heeft de politie de straat afgezet. Rechercheurs en specialisten van de forensische opsporing worden geholpen door een speurhond. Ook zoekt de politie naar getuigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen