Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie onderschept gestolen spullen in bestelbus

Geplaatst opzondag 16 februari 2020 - 10:11

De politie heeft zaterdagavond in Heijen dieven opgepakt die met een wit bestelbusje op weg waren met gestolen spullen.

Dit meldt de politie Venray-Gennep op Facebook. Op foto's bij het bericht is te zien dat de verdachten biervaten hadden meegenomen.

Stelen
De politie kreeg zaterdag een melding dat er een wit bestelbusje gezien was bij een bedrijfspand. De inzittenden van dit busje zouden daar spullen aan het stelen zijn. "Door de collega's werd het bestelbusje al rijdend aangetroffen op de Hoofdweg", aldus de politie op Facebook.

Geen geldig legitimatie bewijs
In het bestelbusje trof de politie de gestolen goederen aan. "Tevens konden de inzittenden geen geldig legitimatie bewijs tonen."
De verdachten zijn gearresteerd. Het is niet bekend hoeveel dieven bij de diefstal betrokken waren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen