Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie onderschept 200 gram heroïne aan grens Eijsden

Geplaatst opwoensdag 5 september 2018 - 18:06

De Belgische politie heeft woensdagmiddag vier mannen opgepakt, die met 200 gram heroïne in hun auto over de A2 bij Eijsden België binnenreden.

Het viertal reed in een versleten Peugeot, en trok door hun rijgedrag de aandacht van de politie.

Toen de auto voor controle aan de kant werd gezet en doorzocht, kwamen de harddrugs aan het licht. De vier inzittenden, twee Belgen, een Marokkaan en een Soedanees zijn aangehouden en vastgezet.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen