Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie omsingelt woning schietverdachte Hoensbroek

Geplaatst opwoensdag 19 november 2014 - 16:17

De politie heeft een huis in Hoensbroek van waaruit geschoten wordt omsingeld.

De politie rukte woensdagmiddag rond 14.30 uur met groot materieel uit na een schietpartij op de Ridder Hoenstraat in Hoensbroek.

Nog steeds geschoten
Sindsdien wordt er nog met enige regelmaat geschoten door de dader(s). Zowel naar buiten als binnen, laat de politie weten. De politie is met meerdere arrestatieteams ter plekke en heeft het huis omsingeld. Op dit moment wordt er geprobeerd contact te leggen met de schutter.

Gaskraan
Berichten dat de man gedreigd heeft de gaskraan in zijn woning open te zetten en dat netbeheerder Enexis de gastoevoer heeft gestopt, kan de politie nog niet bevestigen.

Ook brandweer, ambulance en een politiehelikopter zijn ter plekke. De politie heeft de weg inmidels afgezet en houdt toeschouwers op afstand. Buurtbewoners wordt geadviseerd binnen te blijven.

Lees ook:
Schoten in Hoensbroek, politie doet onderzoek

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schutter Hoensbroek had nog 30 maanden celtegoed
Buren drugslab Hoensbroek terug naar huis
Schoten in Hoensbroek, politie doet onderzoek
Brand in woning Hoensbroek na schietpartij
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen