Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie omsingelt woning schietverdachte Hoensbroek

Geplaatst opwoensdag 19 november 2014 - 16:17

De politie heeft een huis in Hoensbroek van waaruit geschoten wordt omsingeld.

De politie rukte woensdagmiddag rond 14.30 uur met groot materieel uit na een schietpartij op de Ridder Hoenstraat in Hoensbroek.

Nog steeds geschoten
Sindsdien wordt er nog met enige regelmaat geschoten door de dader(s). Zowel naar buiten als binnen, laat de politie weten. De politie is met meerdere arrestatieteams ter plekke en heeft het huis omsingeld. Op dit moment wordt er geprobeerd contact te leggen met de schutter.

Gaskraan
Berichten dat de man gedreigd heeft de gaskraan in zijn woning open te zetten en dat netbeheerder Enexis de gastoevoer heeft gestopt, kan de politie nog niet bevestigen.

Ook brandweer, ambulance en een politiehelikopter zijn ter plekke. De politie heeft de weg inmidels afgezet en houdt toeschouwers op afstand. Buurtbewoners wordt geadviseerd binnen te blijven.

Lees ook:
Schoten in Hoensbroek, politie doet onderzoek

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schutter Hoensbroek had nog 30 maanden celtegoed
Buren drugslab Hoensbroek terug naar huis
Schoten in Hoensbroek, politie doet onderzoek
Brand in woning Hoensbroek na schietpartij
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen